Fittanyuka

Fittanyuka

2012. november 19., hétfő

Sikersztori: Menükoordináció után

Annyira boldogság számomra amikor ilyen leveleket kapok és jó érzés tudni, hogy segíthettem:

Sziasztok!

"Szerencsésnek mondhatom magam, mert eddig büntetlenül ehettem, bármennyit és ami a legfontosabb bármit. 
Nyárig nem is volt ezzel a „jól bevált” életmódommal probléma. Ekkor kezdődtek a gondok. Sokszor fájt, égett a gyomrom, puffadtam, hányingerem volt. Az emésztésem is felborult.
 A háziorvosom megállapította, hogy ez nagy va
lószínűséggel reflux és adott rá savlekötőt. 
El is kezdtem szedni, egy hónapig folytattam, majd abbahagytam. A tünetek újra jelentkeztek, csak intenzívebben. Ekkor közölték, hogy szedjem még egy darabig a gyógyszert, és ha nem múlik továbbra sem a probléma, akkor egy gyomortükrözés lenne a javaslat. 
Ez valljuk be kellőképpen elriasztott és tudtam valamit sürgősen változtatnom kell az étrendemen, mivel nem a gyomortükrözés fogja megszüntetni a panaszaimat. 
Ekkor kezdtem el nézelődni az interneten és megtaláltam a Fittanyuka honlapot. 
Ahogy elolvastam a Sikersztorik című részt egyből érthetővé vált számomra, hogy nem vagyok egyedi eset és, hogy nagyon sokan küzdenek hasonló problémákkal. 
A bioboltban összehozott a sors Emőkével, aki javasolta, hogy próbáljam ki a lúgosító étrendet és a menükoordinációt. Részletesen kidolgozta az új étrendemet, beleépítve lehetőség szerint azokat az ételeket, alapanyagokat, melyeket eddig is szerettem és ezután is bátran fogyaszthatok. 
A tünetek hamarosan csillapodtak, pár hét után teljesen megszűntek, és azóta sem tértek vissza. Sokkal energikusabbnak érzem magam. 
Korábban az egész napi munka után délutánra teljesen elfáradtam, most estig bírom. 
Ahogy jöttek az eredmények, úgy egyre kitartóbbnak és lelkesebbnek éreztem magam.
Eleinte furcsa volt, hogy szinte az egész kamrát le kellett cserélni, mert ami benne volt az szinte minden savasító. Oda kell figyelni arra, hogy mennyit iszom és hogy mit és, hogy a napszaknak megfelelően étkezzem. 
Reggelente a pohár citromos víz pedig kifejezettem egy energiabomba, ahogy Emőke mondta. Azóta többet járunk a piacra, és a bioboltok rendszeres látogatója vagyok. 
Rájöttem, hogy szinte minden elkészíthető lúgosító és egészséges verzióban is. Szerencsére a férjem is támogat benne és bátran megkóstolta az új ételeket is.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vágjon bele, hiszen az eredmények magukért beszélnek.
Végezetül pedig kitartást kívánok mindenkinek!"

Madarász Viktória, Szeged
(2012.11.17.)

Olvassátok el a többi sikertörténetet is: ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írj te is véleményt, vagy kérdezz!